Konsumsi cross-wates anu langkung sering na diversified

Numutkeun data tina jingdong impor sarta ékspor. di handapeun inisiatif "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan". nu dagang online antara Cina jeung sesa dunya tumuwuh gancang. Ngaliwatan cross-wates e-commerce. barang Cina nu dijual ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon. kaasup Rusia. Israél. Koréa Kidul sarta Viétnam. anu ditandatanganan dokumén kerjasama jeung babarengan ngawangun "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan". Ruang lingkup commerce online geus laun dimekarkeun pikeun loba nagara di Éropa. Asia jeung Afrika. The kabuka sarta rising pasar Cina ogé geus disadiakeun titik pertumbuhan ékonomi anyar pikeun pangwangunan "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan" nagara koperasi.

Nepi ka ayeuna. Cina geus ditandatanganan 174 dokumén kerjasama dina babarengan ngawangun "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan" jeung 126 nagara jeung 29 organisasi internasional. Ngaliwatan analisis impor sarta konsumsi ékspor data nagara luhur 'dina platform jd. nu institut panalungtikan jingdong data badag kapanggih yén Cina jeung "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan" dagang online nagara koperasi 'presents lima tren. sarta "online sutra jalan" disambung ku cross-wates e-commerce keur digambarkeun.

Trend 1: wengkuan bisnis online expands gancang

Numutkeun laporan dileupaskeun ku institut panalungtikan data badag jingdong. barang Cina geus dijual ngaliwatan cross-wates e-commerce ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon kaasup Rusia. Israél. Koréa Kidul sarta Viétnam anu ditandatanganan dokumén migawé bareng kalayan Cina keur babarengan ngawangun "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan". Hubungan dagang online geus dimekarkeun ti Eurasia ka Éropa. Asia jeung Afrika. sarta loba nagara Afrika geus kahontal enol breakthroughs. Cross-wates commerce online geus ditémbongkeun vitalitas vigorous kaayaan "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan" inisiatif.

Numutkeun laporan. diantawis 30 nagara kalawan pertumbuhan panggedéna di ékspor sarta konsumsi online di 2018. 13 anu ti Asia jeung Éropa. diantara nu Vietnam. Israél. Koréa Kidul. Hungaria. Itali. Pesbuk and Polandia anu pang menonjol. Opat séjénna anu dikawasaan ku Chili di Amérika Kidul. Selandia Anyar di Oséania jeung Rusia jeung Turki di sakuliah Éropah jeung Asia. Salaku tambahan. nagara Afrika Maroko jeung Aljazair oge kahontal pertumbuhan rélatif di cross-wates konsumsi e-commerce dina 2018. Afrika. Amérika Kidul. Amérika Kalér. Wétan Tengah sarta wewengkon séjén tina bisnis swasta mimiti jadi aktip online.

Trend 2: konsumsi cross-wates anu langkung sering na diversified

Numutkeun laporan. jumlah pemesanan tina "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan" nagara pasangan konstruksi maké konsumsi e-commerce cross-wates di jd di 2018 nyaéta 5.2 kali yen dina 2016. Salian sumbangan tumuwuhna pamaké anyar. frékuénsi pamakéna ti sagala rupa nagara purchasing barang Cina liwat situs web e-commerce cross-wates anu ogé ngaronjatkeun nyata. ponsel jeung asesoris. parabotan imah. Kageulisan jeung kaséhatan produk. komputer jeung produk Internet anu pang populerna Cina produk di pasar luar negeri. Dina tilu taun geus kaliwat. parobahan hébat geus nyokot tempat di sabaraha kategori komoditi keur konsumsi ékspor online. Salaku proporsi ponsel sarta komputer nurun jeung proporsi kaperluan sapopoé naek. hubungan antara manufaktur Cina jeung kahirupan poéan urang luar negeri janten ngadeukeutan.

Dina watesan laju tumuwuh. Kageulisan jeung kaséhatan. panerapan rumah tangga. asesoris pakean na kategori sejenna nempo tumuwuhna panggancangna. dituturkeun ku Toys. sapatu jeung sapatu. sarta hiburan audio-visual. robot sweeping. palembab hawa. sikat huntu listrik nyaéta kanaékan badag di jualan kategori listrik. Ayeuna. Cina aya produser sarta dagang nagara panglegana di panerapan imah. "Bade global" baris nyieun kasempetan anyar pikeun merek Perkakas home Cina.

Trend 3: Bedana badag di ékspor sarta konsumsi pasar

Numutkeun laporan. Struktur konsumsi online cross-wates variasina greatly diantara nagara. Kituna. perenah pasar sasaran sarta strategi lokalisasi téh kapercayaan hébat pikeun palaksanaan produk.

Ayeuna. di wewengkon Asia digambarkeun ku Koréa Kidul tur pasar Rusia Manjang Éropa sarta Asia. éta babagi jualan tina handphone na komputer dimimitian turun. jeung trend di ékspansi kategori pisan atra. Salaku nagara kalawan konsumsi cross-wates pangluhurna jd online. nu jualan tina handphone na komputer di Rusia geus turun ku 10,6% jeung 2.2% mungguh dina tilu taun geus kaliwat. sedengkeun jualan kaéndahan. kaséhatan. panerapan rumah tangga. suplai otomotif. asesoris pakean jeung Toys geus ngaronjat. nagara Éropa digambarkeun ku Hungaria masih boga paménta kawilang gede keur ponsel jeung asesoris. na jualan ékspor maranéhna kaéndahan. kaséhatan. tas na hadiah. jeung sapatu jeung sapatu geus ngaronjat sacara signifikan. Di Amérika Kidul. digambarkeun ku Chili. nu jualan di ponsel turun. sedengkeun jualan produk pinter. komputer jeung produk digital ngaronjat. Dina nagara Afrika digambarkeun ku Maroko. proporsi jualan ékspor ponsel. pakean jeung panerapan imah geus ngaronjat sacara signifikan.

Trend 4: "Salah Beubeur Jeung Hiji Jalan" nagara ngajual ogé di Cina

Dina 2018. Koréa Kidul. Itali. Singapura. Austria. Malaysia. Selandia Baru. Chili. Thailand. India jeung Indonesia éta importers luhureun produk sapanjang "" Salah Beubeur Jeung Hiji Jalan "" garis dina watesan jualan online. nurutkeun data online jd urang. Di antara rupa-rupa komoditi online. dahareun jeung inuman. kageulisan makeup sarta perawatan kulit produk. utensils dapur. pakéan. jeung suplai kantor komputer anu kategori kalayan volume jualan pangluhurna.

Kalawan jade Myanmar urang. jati rosewood jeung barang sejenna ngajual ogé di Cina. nu jualan barang diimpor ti Myanmar di 2018 ngaronjat ku 126 kali dibandingkeun kalawan 2016. Hot jualan dahareun seger Chilean di Cina geus boosted impor barang Chilean dina 2018. kalawan jualan konsumen up 23,5 kali ti 2016. Sajaba. impor Cina urang ti Ciamis. Polandia. Portugal. Yunani. Austria jeung nagara séjén. volume jualan ogé geus kahontal tumuwuh gancang. Rohangan pasar sarta vitalitas dibawa ku pamutahiran konsumsi multi-tingkat Cina urang geus nyieun titik pertumbuhan ékonomi anyar keur "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan" nagara koperasi.

Trend 5: "Salah Beubeur Jeung Hiji Jalan" diulas ékonomi meunang dorongan

Dina 2014. konsumsi impor Cina urang ieu ogé ngumpul di susu bubuk. kosmétik. tas na perhiasan sarta kategori lianna. Dina 2018. New Zealand propolis. odol. prunes Chili. Indonesia mie instan. Austria bula beureum jeung produk FDG poéan séjénna geus katempo tumuwuh gancang. jeung produk diimpor geus diasupkeun konsumsi poéan warga Cina.

Dina 2018. nu Israél Tripollar radiofrequency kageulisan méteran geus jadi hit. utamana di kalangan "pos-90an" pamakéna di Cina. cherries Chili. Thailand macan hideung hurang. buah kiwi sarta séjén Selandia Anyar salila sababaraha taun. Salaku tambahan. bahan baku ti sagala rupa nagara asalna jadi labél barang kualitas. Anggur set nu ngajadikeun ku Czech kristal. jati nu Burma Hua limu. jade ngajadikeun. handicraft. éta bantal nu latex Thailand ngajadikeun. mattess. mekar kana komoditi massa ti pasang tahap karek ku panggung.

Dina watesan volume jualan. kosmétik Korea. Selandia Anyar produk susu. snacks Thailand. snacks Indonésia. jeung pasta anu diimpor produk pang populerna sapanjang "Hiji Beubeur Jeung Hiji Jalan" jalur. kalawan frékuénsi konsumsi tinggi na favored ku pamakéna ngora. Ti perspektif Jumlah konsumsi. latex Thailand. Anyar produk Selandia susu jeung kosmetik Korea pisan populer di kalangan pagawe bodas-kerah salaku pakotaan jeung kelas menengah urang anu nengetan kualitas kahirupan. Ciri asal komoditi sapertos ogé ngagambarkeun trend kiwari Ngaronjatkeun konsumsi di Cina.


waktos pos: Méi-21-2019
WhatsApp Online Chat!