• 1b
  • 2b
  • b3

EMPLOYEE RESIGNATION STATEMENT

fitur Produk

Arrivals anyar

Tentang Kami

Shandong Liaocheng Derun EMT ngembang Co., Ltd. diadegkeun dina 1986, nyertakeun wewengkon 60.000 méter pasagi. boga leuwih ti 500 pagawé sarta ampir 400 susunan produksi tinggi-tungtung jeung alat nguji, aya 8 badag bengkel lebu bébas modern, sarta ngabogaan opat cabang sakuliah nagara. Derun EMT nyaéta parusahaan Grup integral tina panalungtikan sarta pamekaran,   production, sale and service. It is one of the largest production bases for the production of general gasoline engine parts and diesel vehicle engine parts in China.

  Derun EMT mangrupakeun salah sahiji suppliers pangbadagna spacers injector suluh, nyaluyukeun gaskets, cinyusu jeung pin tekanan, pin piston, pin throttle jeung produk tradisional lianna di pabrik mesin solar betah tur mancanagara. Kusabab 2008, Derun EMT geus hasil dimekarkeun valves kontrol ......

 

  • teknologi

    teknologi

    Urang persist di qualities produk tur kadalikeun mastikeun prosés ngahasilkeun, komitmen ka pabrik sagala jenis.

  • palayanan

    palayanan

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.

  • kaunggulan

    kaunggulan

    Ku ngawanohkeun prosés-kelas dunya produksi, canggih manufaktur sarta nguji peralatan sarta motong-ujung R & D jeung téhnologi manufaktur, ieu komponen jeung bagian sistim suntik suluh lengkep bisa nyugemakeun Euro 4,5 baku émisi pikeun mesin kandaraan na diganti produk diimpor sarupa.

merek

WhatsApp Online Chat!