• 1b
  • 2b
  • b3

EMPLOYEE RESIGNATION STATEMENT

Feature Products

Baru

Babagan awake dhewe

Shandong Liaocheng Derun EMT ngembangaken Co., ltd. didegaké ing taun 1986, jembaré 60,000 kothak meter. wis luwih saka 500 karyawan lan saklawasé 400 set produksi dhuwur-mburi lan peralatan testing, ana 8 gedhe pelatihan bledug-free modern, lan wis papat cabang ing saindhenging negara. Derun EMT perusahaan klompok nggabungaken riset lan pangembangan,   production, sale and service. It is one of the largest production bases for the production of general gasoline engine parts and diesel vehicle engine parts in China.

  Derun EMT iku salah siji saka supplier paling gedhé spacers injector bahan bakar, ngatur gaskets, sumber lan lencana meksa, Pin piston, Pin katup lan produk tradisional ing pabrik mesin diesel ing ngarep lan luar negeri. Wiwit 2008, Derun EMT wis kasil dikembangaké klep kontrol ......

 

  • Teknologi

    Teknologi

    We tahan kualitas produk lan ngontrol strictly pangolahan prodhuksi, setya Pabrik kabeh jinis.

  • Service

    Service

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

  • kaluwihan

    kaluwihan

    Dening ngenalke proses-kelas donya produksi, majeng Manufaktur lan testing peralatan lan nglereni-pinggiran R & D lan teknologi Manufaktur, Iki komponen lan bagéan sistem injeksi bahan bakar bisa rampung gawe marem Euro 4,5 standar polusi mesin kendaraan lan sulih produk diimpor padha.

merek

Tampilan Online Chat!